Zoek binnen Vitis Welzijn

Officiële aftrap op donderdag 21 september 

Op 21 september start ‘De Week van de Ontmoeting’. Hét moment om andere inwoners van Westland te leren kennen door samen leuke dingen te ondernemen. De officiële aftrap is om 17.30 uur in de Oude Kerk in Naaldwijk en staat in het teken van ‘voorproeven’.

De ‘Week van de Ontmoeting’ (van 21 september tot en met 31 september) is voor iedereen, van jong tot oud. Tijdens deze week promoot WestlandOntmoet bestaande ontmoetingsactiviteiten en extra activiteiten, georganiseerd door, voor en met de inwoners van Westland. Door deze activiteiten samen met inwoners onder de aandacht te brengen hoopt WestlandOntmoet iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te doen, maar ook om te laten weten wat er allemaal te doen is in Westland.

Een aantal activiteiten wordt tijdens het startsein in de Oude Kerk alvast in de schijnwerpers gezet. Ook komt Theo van Tilburg spreken. Tot voor kort was hij hoogleraar sociologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft veel kennis over sociale netwerken en deed bijna een halve eeuw onderzoek naar eenzaamheid.

Over WestlandOntmoet
WestlandOntmoet is het online platform waar organisaties, verenigingen en ondernemende inwoners gratis ontmoetingsactiviteiten kunnen promoten. (Zelf)georganiseerde activiteiten gericht op elkaar ontmoeten, betekenisvol samen zijn of samen iets ondernemen. Westlanders kunnen deze activiteiten op het platform gemakkelijk en snel vinden. Zo is WestlandOntmoet jaarrond dé vindplaats voor ontmoetingsactiviteiten. Kijk voor meer informatie op www.westlandontmoet.nl

Aanmelden
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn op 21 september bij de start van de Week van de Ontmoeting in de Oude Kerk in Naaldwijk. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..