Zoek binnen Vitis Welzijn

55-plus talent in de spotlights

Vier bands die twaalf weken lang bij Meesterwerk Muziek Westland hebben gerepeteerd mogen zich op zondag 11 december aan het grote publiek presenteren in popcentrum Nederland 3 in Wateringen.
 
Meesterwerk Muziek Westland geeft een podium aan 55-plussers die altijd al een keer in een band hebben willen spelen. Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een eindconcert. Lang gekoesterde dromen komen uit en nieuwe vriendschappen ontstaan.
 
Op dit moment vindt de derde sessie van Meesterwerk Muziek Westland plaats en repeteren dertig enthousiastelingen, verdeeld over vier verschillende bands, op de maandag, woensdag- en vrijdagochtend. De repetitieperiode wordt op zondag 11 december afgesloten met een feestelijk slotconcert. 
 
Nieuwe sessie
Een nieuwe sessie van twaalf weken muziek maken bij Meesterwerk Muziek Westland begint vanaf maandag 9 januari. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennis komen maken op zondag 18 december vanaf 13.00 uur in popcentrum Nederland 3 aan de Lange Spruit in Wateringen.

Meesterwerk is een laagdrempelig programma om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staan centraal. Meesterwerk Muziek Westland wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse maatschappelijke partners zoals WPC Nederland 3, Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb.
 
Het concert op zondag 11 december in Nederland 3 begint om 12.30 uur. De entree is gratis. Meer informatie via www.meesterwerkmuziekwestland.nl.