Zoek binnen Vitis Welzijn

Gezelligheid, plezier en vertier in De Kiem

Inhaken en meedeinen op hits, playbackorkest Gouwe Ouwen op Volle Toeren gaf afgelopen vrijdag in ’s-Gravenzande een spetterend concert weg. Leden en vrijwilligers van De Vereeniging lieten zich in zalencentrum De Kiem onderdompelen in een sfeer van gezelligheid, plezier en vertier.
 
Voor vele 65-plussers is De Vereeniging, een samenwerking van Vitis Welzijn met Careyn en Pieter van Foreest, wekelijks een warme ontmoetingsplaats. Er zijn groepen op verschillende locaties in Westland. Van een creatieve workshop tot een beweegspel; bij De Vereeniging wordt een wisselend programma geboden. Alles gaat onder het motto ‘niks moet, alles mag’. Met elkaar wordt er gekeken naar wensen en mogelijkheden.
 
Eén keer per jaar treffen alle groepen van De Vereeniging elkaar bij het Ontmoetingsfeest, met als vaste ingrediënten koffie met gebak, een optreden gevolgd door een smakelijke lunch. Ook de 2023-editie was weer een succes. Met live muziek verzorgd door Gouwe Ouwen op Volle Toeren werd de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ gezet. Van walsmuziek van André Rieu tot het feestnummer 'Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker; alles kwam voorbij, swingend en vol energie gespeeld.