Zoek binnen Vitis Welzijn

Samen met andere 60-plussers spelen in een band? Bij Meesterwerk Muziek Westland kan het! Iedereen die muziek maakt kan meedoen, ook zonder ervaring met een band.

Samen met andere 60-plussers spelen in een band? Bij Meesterwerk Muziek Westland kan het! Iedereen die muziek maakt kan meedoen, ook zonder ervaring met een band. Ontmoet wekelijks een vaste groep en ga samen muzikaal aan de slag. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een concert. Probeer 12 weken gratis.

Kom naar de inloopmiddagen op 6 & 10 oktober, van 14:00 tot 16:00 uur bij het Westlandse Pop Centrum Nederland 3.

Tijdens de inloopmiddagen zijn er gastbands aanwezig en wordt ‘swap the band’ georganiseerd: deelnemers van Meesterwerk Muziek spelen een nummer mee met de band. Zo voelen zij hoe het is om met anderen te spelen en op het podium te staan.

Meesterwerk is een laagdrempelig programma van het Nationaal Ouderenfonds om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staat centraal. Meesterwerk Muziek in Westland wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse maatschappelijke partners zoals WPC Nederland 3, Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb.