Zoek binnen Vitis Welzijn

Jongeren tussen de 14 en 27 jaar kunnen meedoen aan een uniek project in Westland, Learn & Do Good. In vier weken tijd leren jongeren iets nieuws, zoals koken, personal branding of hardlopen. En zetten vervolgens deze nieuwe vaardigheid in voor een ander.

Learn & Do Good

In de eerste week gaan de jongeren aan de slag met een workshop waarin ze iets nieuws leren, daarnaast ontmoeten ze andere jongeren en gaan ze samen aan de slag. In de drie weken erna zetten zij deze nieuwe vaardigheid in voor een ander. Hebben zij leren koken dan maken zij daarna een lekkere maaltijd voor de buurvrouw die alleen woont. Ze gaan aan de slag met fotografie met hun eigen telefoon en maken daarna een fotoreportage of ze helpen mee met een beach clean up en krijgen ondertussen tips en tricks over hardlopen.

Start workshops

De eerste workshop start 22 maart, aanmelden kan via Westlandvoorelkaar.nl/learn-do-good of via WhatsApp door een appje te sturen met ‘Count me in’ naar 06 – 38602055. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Manon Zwinkels en Wouter van Alphen, projectleiders Learn & Do Good, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Samenwerking

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met gemeente Westland en een subsidie van Maatschappelijke Diensttijd Nederland.

Meer informatie Haal het beste uit jezelf