Zoek binnen Vitis Welzijn

Wij bieden jongeren tussen de 16 en 27 jaar de mogelijkheid om via een traineeship nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het komend half jaar kunnen jongeren werken aan persoonlijke ontwikkeling én iets goeds doen voor een ander!

 Je wordt begeleid om bij verschillende mooie maatschappelijke organisaties aan de slag te gaan en erachter te komen wat jouw talent is waar jij een ander mee kunt helpen.

Netwerk opbouwen

Lloyd (22) is er door het Vrijwillig Traineeship achter gekomen dat hij welzijnswerk leuk vindt en er veel voldoening uit haalt. “Ik heb hierdoor besloten dat ik een opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen wil doen. Aan deze opleiding ben ik inmiddels begonnen. Door het grote netwerk dat ik via het Vrijwillig Traineeship heb opgebouwd, was het vinden van een stageplek heel makkelijk.”

Wil jij ook een verschil maken? Meld je dan aan!

Binnen het Vrijwillig Traineeship bepaal je zelf wat je gaat doen en bij welke aangesloten organisatie jij aan de slag gaat! Denk bijvoorbeeld aan het opzetten of vergroten van social media, meelopen bij de buurtpreventie of het ondersteunen bij activiteiten van diverse organisaties. Is dit iets voor jou of ken je iemand voor wie dit interessant is? Neem dan voor meer informatie contact op met Manon Botbijl via 06 - 24173978 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem voor meer informatie ook zeker een kijkje op de site

Maak jij het verschil? Meld je nu aan!
Manon Botbijl

Manon Botbijl

projectleider Vrijwillig Traineeship Westland Stel hier uw vraag