Zoek binnen Vitis Welzijn

Denkt u er wel eens over om te verhuizen naar een meer passende woning? Bijvoorbeeld omdat uw eengezinswoning wel erg groot is. De trappen naar uw appartement steeds hoger lijken? Of gewoon omdat u dichter bij het centrum of u kinderen wil wonen? Maar heeft u moeite bij het zoeken naar een woning. De Vrijwillige Wooncoaches helpen u graag verder en bieden ook ondersteuning bij andere vragen op het gebied van wonen.

Wooncoaches kijken graag mee

Als u nu in een huurwoning woont, is doorstromen naar een andere woning meestal goed mogelijk. Huurwoningen worden aangeboden via www.woonnet-haaglanden.nl. Hier ziet u alle woningen die in Haaglanden beschikbaar zijn. Vindt u reageren via internet lastig of ziet u door de bomen het bos niet meer? De Wooncoaches van Vitis Welzijn kijken graag met u mee. “Fijn dat er de tijd werd genomen om onze woonwensen rustig door te praten”, vertelt Ria (70) uit Naaldwijk. “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat ik meer huurtoeslag kreeg in een duurder appartement maar de wooncoach wees ons daar op. We hebben het erg naar ons zin op onze nieuw plek en het is heerlijk om nu dichter bij onze kleinkinderen te wonen”, aldus een enthousiaste Ria.

Advies en ondersteuning

De Wooncoaches hebben geen invloed op het toekennen van een woning, maar kunnen u wel adviseren hoe u het beste op woningen kunt reageren. Ook kunnen ze kijken of uw inschrijving op orde is en vertellen welke soorten woningen er in welke kern zijn. Zij kunnen ook advies geven waar u op kunt letten als u een woning gaat bezichtigen. Wilt u een afspraak met één van de Wooncoaches van Vitis Welzijn maken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 - 630358.

meer weten over de wooncoaches