Zoek binnen Vitis Welzijn

Vanaf woensdag 26 mei zijn de Buurt Informatiepunten in Westland weer open. Inwoners met vragen over financiën, zorg, welzijn en vrijwilligerswerk kunnen terecht bij een van de Buurt Informatiepunten in De Lier, Wateringen, ’s-Gravenzande, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Poeldijk en Naaldwijk.

Laagdrempelig contact dicht in de buurt

In de Buurt Informatiepunten geven goed opgeleide vrijwilligers, ondersteund door Vitis professionals, antwoord op vele vragen. Uiteraard hanteren we de geldende maatregelen in de Buurt Informatiepunten

Buurt Informatiepunten in Westland

Het Buurt Informatiepunt in Naaldwijk zit in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Verdilaan 7 en is elke maandag en donderdag geopend tussen 9.00 en 12.00 uur op afspraak. Een afspraak voor Naaldwijk kunt u inplannen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op werkdagen via 0174 - 630358.

Het Buurt Informatiepunt in Wateringen is gevestigd in de bibliotheek aan de Dorpskade 3 en is op inloop elke dinsdag open van 14.00 tot 17.00 uur.

Het Buurt Informatiepunt in Honselersdijk vindt u in de school De Hoeksteen aan de Fazantlaan 4 en is open op inloop elke donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

In Kwintsheul is het Buurt Informatiepunt gevestigd in wijkcentrum de Kastanjehof en is elke woensdag open op inloop van 9.00 tot 12.00 uur.

Het Buurt Informatiepunt in Monster vindt u aan de Havenstraat 16 en is elke maandag en donderdag op inloop open van 9.00 tot 12.00 uur.

Het Buurt Informatiepunt in Poeldijk is gevestigd in wijkcentrum de Backerhof en op inloop elke donderdag open van 9.00 tot 12.00 uur.

In ’s-Gravenzande is het Buurt Informatiepunt gevestigd in de bibliotheek aan het Zandeveltplein 26 en is elke dinsdag en woensdag open op inloop van 14.00 tot 17.00 uur.

In De Lier is het Buurt Informatiepunt verhuisd naar de bibliotheek aan de Van Rijnstraat 28. Elke maandag is dit Buurt Informatiepunt open op inloop van 14.00 tot 17.00 uur en elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag