Zoek binnen Vitis Welzijn

Prachtig nieuw pand voor Bibliotheek Wateringen 

Bibliotheek Wateringen is terug op Dorpskade 3 in een prachtig nieuw pand en daarmee ook het Buurt Informatiepunt Wateringen.
 
Sinds 1 november 2021 zat de bibliotheek tijdelijk aan de Herenstraat 25 in Wateringen, in het voormalig pand van de fietsenwinkel. De vertrouwde locatie aan de achterzijde van het oude gemeentekantoor ging op slot voor een grondige verbouwing. Op 21 november keerden de bibliotheek en het Buurt Informatiepunt weer terug naar deze vestiging aan de Dorpskade, die al sinds 1992 bestaat.

Het Buurt Informatiepunt Wateringen is geopend op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur. De Formulierenbrigade is aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. De vrijwilligers staan klaar voor inwoners die hulp nodig hebben bij het invullen van formulieren of het aanvragen van regelingen. Dit spreekuur valt samen met het Taalcafé, bedoeld voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken. 

Vanwege de nieuwe openingstijden van Buurt Informatiepunt Wateringen op woensdagochtend, zal het Buurt Informatiepunt in Kwintsheul vanaf heden op de donderdag van 9.00 tot 12.00 uur opengesteld zijn.

 In januari 2023 wordt de officiële heropening van Bibliotheek Wateringen gevierd met een feestje, samen met de inwoners van Wateringen.