Zoek binnen Vitis Welzijn

Onder het genot van koffie oefensessies van bands bijwonen

Muziekliefhebbers kunnen de komende tijd ruimschoots hun hart ophalen bij WPC Nederland 3 in Wateringen. Meesterwerk Muziek Westland presenteert op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend ‘Bakkie Doen’: onder het genot van koffie oefensessies van bands bijwonen.

Meesterwerk Muziek Westland geeft een podium aan 55-plussers die altijd al een keer in een band hebben willen spelen. Deelnemers, met én zonder muzikale ervaring, ontmoeten elkaar wekelijks in een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een eindconcert. Lang gekoesterde dromen komen uit en nieuwe vriendschappen ontstaan.

Op dit moment vindt de vierde sessie van Meesterwerk Muziek Westland plaats. Er zijn vijf bands geformeerd, die op vaste tijden repeteren. Voor wie niet staat te springen om het podium op te gaan, is er nu ‘Bakkie Doen’. Een mogelijkheid om gewoon even lekker te luisteren en te kijken naar muzikanten, onder het genot van een gratis kopje koffie. Langskomen kan wekelijks op maandag, dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Eindoptreden
Zondag 26 maart staat het eindoptreden van vier van de in totaal vijf bands van Meesterwerk Muziek Westland gepland.
Het programma ziet er als volgt uit:

12.30 uur: Inloop
13.00 uur: The Old Stars
14.00 uur: Goud (van de Maandagmorgen)
15.00 uur: Friday Unplugged
16.00 uur: Music Train

Afgaande op voorgaande edities, belooft het weer een mooie middag in WPC Nederland 3 (Lange Spruit 84, Wateringen) te worden. De entree is gratis.

Inloopmiddag nieuwe sessie
Een nieuwe sessie van twaalf weken muziek maken bij Meesterwerk Muziek Westland start binnenkort. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennismaken op zondag 2 april. Locatie: in WPC Nederland 3. Aanvang is om 13.30 uur. Tijdens deze inloopmiddag kan men informatie verkrijgen en/of zich aanmelden. Aansluitend brengt de Westlandse band Try-Oud van 15.00 tot 17.30 uur live muziek. Ook hier is de entree is gratis.

Over Meesterwerk Muziek
Meesterwerk is een laagdrempelig programma om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staan centraal. Meesterwerk Muziek wordt mede mogelijk gemaakt door WPC Nederland 3, Nationaal Ouderenfonds, Westland Cultuurweb en Vitis Welzijn. Kijk voor meer informatie op de website: www.meesterwerkmuziekwestland.nl