Zoek binnen Vitis Welzijn

De AED/reanimatie training en kennismakingscursus EHBO voor Westlandse sportverenigingen!

De Deense Voetballer Eriksen zakte in elkaar tijdens het EK duel tegen Finland. Dankzij razendsnelle hulp en kundig handelen werd zijn leven gered. Wat als er iemand op jouw sportclub snel medische hulp nodig heeft, weten jullie dan snel te handelen?

Sportakkoord Westland heeft budget beschikbaar gesteld om per sportvereniging twee leden deel te laten nemen aan een AED/reanimatietraining én aan een kennismakingscursus EHBO.

Is jouw club voorbereid?

De AED/reanimatie training en de kennismakingscursus EHBO worden in het najaar 2021 georganiseerd door Westlandse EHBO verenigingen.
Per sportvereniging mogen er twee leden deelnemen aan de kennismakingscursus EHBO (één avond) én twee leden aan de AED/reanimatie cursus (twee avonden). Beide cursussen  worden in het najaar van 2021 georganiseerd. Dit aanbod is eenmalig en geldt voor alle sportverenigingen* in het Westland.

Interesse? Klik hier!

Of kijk voor meer informatie op https://www.westlandvoorelkaar.nl/sportakkoord 

*Een sportvereniging is een vereniging die aanzet tot actief bewegen, waarbij vrijwilligers in aanmerking komen tot het volgen van een cursus. (Een scouting valt niet onder de definitie van sportvereniging, evenmin als denksporten, commerciële partijen of overkoepelde stichtingen)