Zoek binnen Vitis Welzijn

Info over Westland Ontmoet activiteiten voor jongeren in Westland, LHBTIQ+ ontmoetingen; Meidenwerk, Jong Bij Mekaar en Jonge mantelzorgers.

Actuele activiteiten voor de jeugd

Westland Ontmoet

Westland Ontmoet heeft vele leuke activiteiten waar jij als jongere altijd aan kan meedoen. Ontmoet je leeftijdsgenoten! Kijk op Westland Ontmoet wat er in jouw kern allemaal te doen is.

Klik hier voor het jongerenaanbod!

 

Ontmoetingsactiviteit voor jongeren in het Westland

Screenshot 20230227 231115 InstagramBen jij een LHBTIQ+ tiener 12 - 18 jaar of weet je het nog niet precies maar wil je wel in contact komen met andere LHBTIQ+ tieners door middel van laagdrempelige en toffe activiteiten? Geef je dan op om mee te denken hoe we dit in het Westland kunnen organiseren. We zijn op zoek naar jou. Heb je vragen, wil je mee denken of wil je mee helpen organiseren, laat dan snel een berichtje achter via 06-53529192 (Jaco) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en één van de jongerenwerkers neemt contact met je op. 

 

 

Jong Bij Mekaar

downloadenDe buurtrestaurants van Vitis Welzijn hebben er met Jong Bij Mekaar een bijzonder nieuw broertje bij in de Langestraat 50 in ’s - Gravenzande. In Jong Bij Mekaar krijg je voor een € 6,50 een heerlijke gzonde driegangenmaaltijd.Iedere laatste dinsdag van de maand kun je gezellig mee eten, voel je welkom!

Samen eten, lekker en leuk!
Samen eten zorgt voor verbinding want aan tafel leg je makkelijk contact. Bij Jong Bij Mekaar is iedereen welkom. Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten, en aan tafel leer je je leeftijdsgenoten uit de buurt kennen terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd met een drankje. 

Kijk op de website van Jong Bij Mekaar!

 

Meidenwerk

MeidenSpeciaal voor meiden organiseren we meidenavonden. We praten met elkaar over wat de meiden bezig houdt, waar ze tegenaan lopen, maar ook over wat goed gaat en waar ze van dromen. We organiseren leuke en waardevolle activiteiten en stumuleren de opgroeiende meiden in hun ontwikkeling. De meidenavonden worden op verschillende plekken in het Westland georganiseerd. Een keertje aansluiten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kijk hier voor het meidenwerk!

 

Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot 24 jaar die opgroeien met een zieke ouder, broer, zus of grootouder in de directe omgeving van het gezin en waarbij die persoon zorg nodig heeft. Vitis Welzijn is er ook voor jullie! 

Klik hier voor alle info