Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Fifa, Koken, Gamen, Kickboxen, Films! Sinds de corona maatregelingen biedt het jongerenwerk een online programma die voor ieder wat leuks heeft! Elke week staat een nieuw online programma voor je klaar op deze pagina.

Sinds de corona maatregelingen biedt het jongerenwerk een online programma die voor ieder wat leuks heeft. Zo kun je met Cynthia koken en bakken of FiFa spelen tegen Samir.Wil je jezelf fysiek uitdagen, dan kun je met Jean mee doen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen qua films en series, dan is Ali je man.

Dinsdag 24 november:
20:00 uur: Ondernemen als een baas
Samir heeft inmiddels verschillende besproken die gaan over het beginnen van een onderneming. Vandaag heeft hij het over een eigenschap die je ook buiten je onderneming verder brengt: discipline. 

Woensdag 25 november
20:00 uur: FiFa Jantje challenge
Speel FiFa 21 als een baas. Daag  Samir uit en praat lekker bij via de party. Voeg hem toe via het PlayStation account: jongerenwerker-1

20:00 uur: Live over Corona
Jean gaat het hebben over alcoholgebruik tijdens corona. 

Donderdag 26 november
17:30 uur: Quarantaine cuisine
Cynthia blijft in Italiaanse sferen en kookt kip pizzaiola met past. Benieuwd? Kijk en kook dan mee!

Vrijdag 27 november
17:00 uur: Samir en Fe (van Drugskompas) over gamen
Wat voor 'n spelen zijn er eigenlijk en wat maakt het zo leuk? Fe en Samir gaan hier samen over in gesprek. Ook gaan ze het hebben over hoe je weet of iemand verslaafd is. Heb je vragen, tune in of stel deze van te voren aan één van de jongerenwerkers, dan wordt deze (anoniem) beantwoord.

 

banner weekprogramma 2