Zoek binnen Vitis Welzijn

Jongerenwerk zet elke maand een thema centraal. Het thema van deze maand is: Onderwijs

Deze maand zijn we bezig met jouw studie.

Inmiddels zitten we al in september (wat gaat de tijd hard) en zijn er al een aantal thema's aan bod geweest. Gelukkig zijn er nog veel oude sessies op IGTV te vinden! Dus wil je een aflevering van Popcorn tijd kijken, bezoek dan eens de insta van Ali. Heb je honger gekregen van al dat sporten, kook dan mee met Cynthia.Met Roman kun je het altijd hebben over kleding, schoenen en voetbal. Daarnaast is Richard als netwerkexpert altijd handig om in te schakelen als het gaat om netwerken, jezelf professioneel laten zien en commerciële keuzes maken.

Mocht je informatie zoeken over bepaalde onderwerpen, dan kun je dat natuurlijk ook vinden op onze kanalen.Goed omgaan met geld betekent goed nadenken en bewust kiezen. En dus ook de weg weten naar informatie of mensen die je kunnen helpen voor als het even niet zo lekker loopt met geld. Heb je vragen over schulden, kijk dan naar de live sessie van Cynthia met Michelle en José  (gerechtsdeurwaarder en budgetbeheer) of met Tessa van schuldhulpverlening. Als je wilt weten hoe je om moet gaan met geld en hoe je bankzaken kan regelen, dan kunnen Ali en Loek je daar vanalles van vertellen! 
Ben je benieuwd hoe oplichting en criminaliteit via internet werkt, luister dan naar het gesprek tussen Ali en Charlotte.

Uiteraard zijn er nog veel meer sessies te vinden op IGTV, dus neem gerust een kijkje! Mis je een onderwerp of thema? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers.

 

Alle themamaanden van 2021

Praat je via Instagram met ons mee over deze thema's? 

 

Januari Gezondheid
Februari Verkiezingen
Maart Financiën
April Thuissituatie
Mei Werk & carrière
Juni Liefde & seksualiteit
Juli Alcohol & drugs
Augustus Vrije tijd & Talentontwikkeling
September Onderwijs
Oktober Eenzaamheid
November Verslavingsrisico's


December Jaarwisseling