In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Het Vrijwillig Traineeship is voor Westlandse jongeren tussen de 16 en 25 jaar die ervaring willen opdoen, hun CV willen updaten, netwerk willen vergroten of gewoon iets goeds willen doen!

Wat ga je doen tijdens het Vrijwillig Traineeship?

Voor een half jaar ga je bij drie verschillende organisaties aan de slag. Wat je precies gaat doen, bepaal je in overleg met de projectcoördinator en de deelnemende organisaties.

Bij wie ga je dat doen?

1. ’s Heeren Loo Het Westerhonk, een organisatie voor mensen met een (verstandelijke) handicap. Hier kun je bijvoorbeeld wandelen of een spelletje spelen met bewoners.
2. FC ’s Gravenzande, een sportvereniging die 1600 leden laat bewegen en bij elkaar brengt. Ga bij deze organisatie achter de bar staan of help mee bij het organiseren van een toernooi.
3. Vitis Welzijn, een welzijnsorganisatie die betrokken is bij alle (kwetsbare) inwoners van Westland. Bij deze organisatie kun je bijvoorbeeld koken in een buurt- restaurant of als bijrijder mee met de Plusbus.

Wat kan je van ons verwachten?

- Onkostenvergoeding;
- Interessante cursussen en workshops;
- Begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling;
- Interesse in jouw mening.

Wat verwachten wij van jou?

- Motivatie om je in te zetten voor een ander;
- Motivatie om je persoonlijk (en zakelijk) te ontwikkelen;
- Jouw ideeën en mening.

Interesse?

Voor meer informatie over dit project kun je bellen en appen naar 06 - 38602055 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Check het Vrijwillig Traineeship Het staat perfect op jouw CV!!
Manon Zwinkels

Manon Zwinkels

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen