Zoek binnen Vitis Welzijn

Beursvloer Westland is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek om te zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Beursvloer Westland is hét netwerkevenement

Op 20 oktober 2022 was het zover. De 9e editie van Beursvloer Westland! Vanaf een prachtige nieuwe locatie, de Bartholomeus kerk te Poeldijk.
Na 8 succesvolle edities, ruim 1500 matches en 3,5 jaar afwezigheid was daar de 9e Beursvloer “Meedoen is Goud!” 
Het Westlandse bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en verenigingen kwamen samen op de Beursvloer. Het doel? Matches maken met gesloten beurs.

Maar liefst 144 matches werden er gemaakt tijdens deze bruisende avond in Poeldijk.

Winnende match

Een 4 koppige jury bestaande uit: Annemieke Jansen (Vitis Welzijn) Pieter Varekamp (wethouder) Paul Steijn (Loswal de Bonnen) en Hans van der Hoeven (Vrijwilligersraad Vitis Welzijn) kozen uit alle matches 3 opvallende potentiële winnaars.
In het kader van duurzaamheid werd de match tussen  Argos packaging en historische Druiventuin Sonnehoeck gekozen. Boerderij de Vlietwoning en Weboma maakte een mooie match op het vlak Historie en Plant a Friend en ROC Mondriaan kwamen tot elkaar rondom het onderwerp eenzaamheid.

Na het inzetten van de applausmeter kwam uiteindelijk de match tussen ROC Mondriaan en Plant a Friend als winnaar uit de bus. Eenzaamheid onder jongeren, er heerst helaas nog steeds een taboe op.
Door het geven van een gastles op het ROC Mondriaan hoopt Roos Vollebrecht dit taboe te doorbreken en tegelijkertijd leerlingen te enthousiasmeren voor haar project.

Een sfeerimpressie is hier te bekijken.


Waarom meedoen aan Beursvloer Westland zo waardevol is voor jouw organisatie, stichting of vereniging?

  • vraag / klus verwezenlijken die op eigen kracht niet of moeilijk te realiseren is  
  • veel aanbieders in korte tijd persoonlijk spreken (drempelverlagend)  
  • bedrijven staan er specifiek voor de organisaties (drempelverlagend) 
  • duurzaam bedrijvennetwerk opbouwen die op andere momenten ook voor andere  activiteiten benaderd kan worden  
  • netwerkmoment met collega maatschappelijke organisaties en gemeente  
  • publiciteit  
  • plezier en inspiratie   

Op naar de 10e editie!

In het voorjaar van 2024 staat de 10e editie van Beursvloer Westland op de planning. Het volgende bericht wat we ontvingen van een deelnemende organisaties bezorgde ons kippevel:

" We hadden nooit durven dromen dat Beursvloer Westland ons zoveel zou brengen, het is alsof we vleugels hebben gekregen!" 
 
Beursvloer Westland verbind, brengt duurzame samenwerkingen en contacten. Beursvloer Westland is helemaal goud!

 

Op de hoogte blijven rondom de organisatie van Beursvloer Westland? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op!

 

Neem snel contact op Speeddaten met leuke organisaties!
Rianne Hofland-Herrie

Rianne Hofland-Herrie

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen