Zoek binnen Vitis Welzijn

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de Westlandse samenleving!

De duizenden Westlanders die zich vrijwillig inzetten voor hun omgeving vind je overal.

Op de sportvelden, in de zorg, op scholen, bij de scouting, de kinderboerderijen en op nog veel meer plaatsen. Door deze inzet is de Westlandse samenleving een hechte gemeenschap waar we naar elkaar omkijken en veel van de grond krijgen. Ieder jaar worden die vele vrijwilligers in het zonnetje gezet en kunnen ze tijdens de ' Week van de Vrijwilliger' deelnemen aan leuke activiteiten. Daarnaast reikt de gemeente de Vrijwilligerswaarderingsprijs, vanaf 2020 genaamd WestlandHart, uit aan een organisatie of initiatief om zo waardering te uiten voor hun inzet.

Een onafhankelijke jury draagt kandidaten voor en verkiest een winnaar maar ook u kunt organisaties aandragen via deze website. Begin 2020 kunt u weer een organisatie aandragen.

WestlandHart en Publieksprijs

Een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van wethouder Piet Vreugdenhil, bekijkt jaarlijks welke organisatie zich op een speciale manier heeft onderscheiden op het gebied van vrijwilligerswerk. De jury nomineert een aantal kandidaten waaruit ze één winnaar kiezen.

Publieksprijs

Inwoners van Westland kunnen ondertussen ook een stem uitbrengen op hun favoriet die dan meedingt naar de Publieksprijs.

Westlandhart.nl
Sofie de Backer

Sofie de Backer

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen