Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij de betrokken welzijnsadviseur / mantelzorgconsulent die op een warme professionele wijze het gesprek aangaat met de inwoner? Die op een vindingrijke manier samen met de persoon op zoek gaat naar de kern en de mogelijkheden? Die overal kansen ziet en complexe vraagstukken als een uitdaging ervaart? Én die tevens de verbinding weet te leggen met andere organisaties. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welzijnsadviseur / Mantelzorgconsulent: de functie

Als welzijnsadviseur / mantelzorgconsulent ondersteun je inwoners die op diverse levensterreinen een bepaalde mate van kwetsbaarheid ervaren in hun leven. Door op een empathische en analytische wijze het gesprek aan te gaan en goed te luisteren, help je hen de ervaren problemen op een rijtje te zetten en te zoeken naar oplossingen.
Je bent gericht op het versterken van de eigen kracht en het beter leren inzetten van het eigen netwerk. Het uiteindelijke doel is regieversterking van de inwoner en zijn omgeving.
Je legt huisbezoeken af en fungeert als achterwacht bij de Buurt Informatiepunt van je dorpskern
Tevens werk je samen met vrijwilligers en andere organisaties. Je hebt goede kennis over de sociale kaart van Westland, bent creatief en neemt initiatieven. Vanuit actuele kennis over maatschappelijke ontwikkelingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en lokale ontwikkelingen draag je continu bij aan een passend aanbod.

Jij:

  • beschikt over HBO werk- en denkniveau én relevante werkervaring;
  • bent een teamspeler én in staat om zelfstandig te werken;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken;
  • beschikt over een empathisch en analytisch vermogen;
  • hebt een brede blik, signaleert veranderingen en speelt daarop in;
  • hebt goede organisatorische kwaliteiten en ervaring met het geven van presentaties en informatie/thema bijeenkomsten.

Wij bieden: 

  • een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een betrokken organisatie;
  • een salaris conform CAO Sociaal Werk, afhankelijk van opleiding en werkervaring, functieschaal 8 (max. € 3.742 op basis van 36 uur per week);
  • een Individueel Keuzebudget van ruim 17% van je salaris, dit budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder extra verlof;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een individueel loopbaan budget.

Enthousiast?

Dan lezen we graag wat jou de ideale kandidaat maakt.

Stuur je CV en motivatie voor 24 februari 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Marja van den Berg-Kroon, teamcoördinator welzijnsadvies en ondersteuning. Heb je een vraag over de vacature neem dan contact op met Marja van den Berg-Kroon 0174 - 630358 of per bovenstaand mailadres.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Marja van den Berg

Marja van den Berg

Teamcoördinator welzijnsadvies & ondersteuning Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen