Zoek binnen Vitis Welzijn

Kom werken bij ons secretariaat - en draag bij aan het helpen van de inwoners van Westland die een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Wil jij werken als secretariaatsmedewerker bij een organisatie die zich inzet voor een vitale samenleving in regio Westland?

Vitis Welzijn is op zoek naar een optimistische teamplayer met een proactieve flexibele werkhouding voor de functie van:

Vacature: medewerker secretariaat (30 uur)

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, dan vragen wij je jouw motivatie met CV voor 10 november te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Yvonne Scholtes, manager Staf.

Dit ga je doen

Als secretariaatsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat mensen vriendelijk te woord via telefoon, e-mail en aan de balie. Het ene moment ben je in gesprek met een manager en het andere moment heb je een inwoner aan de lijn. Je hebt het vermogen in te schatten wat, wanneer en voor wie relevant is. Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en beschikt over uitstekende telefoonvaardigheden.

Je bent de oren en ogen van onze organisatie en natuurlijk een optimistische en een fijne collega.

Secretariaatsmedewerker is een allround functie. Tot je takenpakket behoren o.a.:

 • Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers;
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer;
 • Stelt op en verwerkt zelfstandig correspondentie en andere documenten aan de hand van aanwijzingen met betrekking tot de inhoud;
 • Agendabeheer;
 • Reserveren en gereedmaken van (vergader)ruimtes;
 • Incidenteel plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen/bijeenkomsten;
 • Uiteenlopende werkzaamheden voor de dagelijkse organisatie en diverse projecten van Vitis.

De juiste persoon voldoet aan de volgende functie-eisen en competenties:

 • Een afgeronde secretariële opleiding op minimaal mbo+ niveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende kennis en vaardigheden van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Organisatorische vaardigheden voor het organiseren en prioriteren van het eigen werk binnen de afdeling;
 • Proactief en klantgericht;
 • Flexibiliteit en stressbestendig bij het verrichten van werkzaamheden onder tijdsdruk en bij het schakelen tussen werkzaamheden en ad-hoc inspelen op wijzigingen in planningen;
 • Kennis van Microsoft Office 365;
 • Flexibel inzetbaar waarbij je tijdens piekmomenten en vakantieperiodes van collega’s extra werkt en deze uren in een andere periode compenseert.

Meer weten en solliciteren?

Wij bieden een afwisselende functie binnen een groeiende organisatie. Verdeling van werkdagen in onderling overleg waarbij flexibiliteit belangrijk is.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.009 en maximaal € 3.279, conform schaal 4 tot 6 van de CAO Sociaal Werk. Naast het maandsalaris ontvang je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van circa 17,5 % van het salaris. Dit budget kan worden ingezet voor verschillende doelen, waaronder extra verlof. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een aanstelling bij Vitis vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG), afgegeven door Dienst Justitie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De kosten hiervoor krijg je vergoed. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Cynthia Zoutendijk, teamcoördinator secretariaat via 0174 – 630358 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij geïnteresseerd in deze functie, dan vragen wij je jouw motivatie met CV voor 10 november te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Yvonne Scholtes, manager Staf.