Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij tussen de 15 en 17 jaar en zorg jij voor een van je ouders, je broertje of zus? Of maak je je zorgen? Je bent niet de enige!

Graag bieden we je de Me-We mini-training aan. In deze training delen jongeren die in dezelfde situatie zitten hun ervaringen en geven handige tips aan elkaar hoe je hiermee om kunt gaan.

Praktische informatie

De training bestaat uit drie bijeenkomsten.  De dag en tijd willen we graag met alle deelnemers afstemmen wanneer dit het beste uitkomt. Het is belangrijk dat je toestemming hebt van je ouders om deel te nemen aan deze mini-training. 

Heb je interesse om deel te nemen? Laat het ons weten! De cursus organiseren we via Zoom. Met Zoom kun je videobellen met meerdere personen tegelijk. Je zit dus in een groep bij elkaar maar dan vanuit je eigen huis vanachter je laptop, tablet of telefoon. Wanneer je je aanmeldt, leggen wij graag uit hoe dit videobellen in zijn werk gaat. Hier vind je alvast de instructie voor beeldbellen met Zoom. Wil je meer informatie over deze cursus? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Europees onderzoek

De mini-training is onderdeel van een Europees onderzoek, waar wij vanuit Vitis Welzijn aan mee werken. Het onderzoek heeft als doel om erachter te komen wat voor ondersteuning echt werkt voor jonge mantelzorgers. Tijdens iedere bijeenkomst zullen we jou daarom vragen een vragenlijst in te vullen over hoe je het vindt. Meer informatie over het onderzoek vind je op: https://me-we.eu/ en https://www.vilans.nl/artikelen/me-we-verbetert-welbevinden-jonge-mantelzorgers 

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

 

Marjon van Oosten

Marjon van Oosten

Consulent mantelzorg & Sociaal Werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep voor partners van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)