Zoek binnen Vitis Welzijn

Komt u in uw werk als vrijwilliger of professional mensen tegen die eenzaam zijn? Neem dan deel aan de workshop Workshop eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken. In de kosteloze workshop van één ochtend leert u over de verschillende soorten eenzaamheid, signalen van eenzaamheid en over mogelijkheden om iets voor eenzame inwoners van Westland te betekenen. Hieronder kunt u zich direct aanmelden.

Aanleiding: eenzaamheid in Westland een groot probleem In Westland voelt ruim 41% van de mensen zich eenzaam en 8 % voelt zich ernstig eenzaam. Dat gaat over veel mensen! Daarom willen we in onze gemeente de komende jaren eenzaamheid actief helpen te voorkomen en tegen te gaan. Dat kunnen we alleen samen doen. Ook is het belangrijk om deskundig te zijn: dat we weten wat eenzaamheid is, hoe je het kunt signaleren en bespreekbaar maken. Op die manier kunnen we steeds beter en steeds meer inwoners van Westland bereiken die met eenzaamheid te maken hebben.

Workshop op donderdag 11 juni 2020

Om samen deskundig te worden, bieden Vitis Welzijn en de gemeente Westland workshops over eenzaamheid aan. De eerstvolgende workshop vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 9.30-12.00 uur, bij Vitis Welzijn, Verdilaan 88 in Monster. De workshop is bedoeld alle vrijwilligers en professionals die in contact komen met mensen die mogelijk eenzaam zijn. Nancy van der Zeijden en Pleun Snel van Vitis Welzijn verzorgen de workshop.

Aanmelden en meer informatie

JA, ik meld me graag aan voor de training 'Signaleren en activeren bij eenzaamheid' op donderdag 11 juni  2020 bij Vitis Welzijn, Verdilaan 88, Monster.

Wilt u meer weten, komt u er niet uit of hebt u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? Bel gerust met Hugo van den Beld, 06-81715500 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook interessant om te lezen