In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

De opvoeding van kinderen is een belangrijke taak. En brengt nog extra uitdaging met zich mee wanneer je rekening wilt houden met twee culturen. De training opvoeden in twee culturen, voor nieuwkomers met kinderen, kan hierbij handvatten bieden.

Waar ga je mee aan de slag tijdens de training

In de training gaan we aan de slag met opvoeden in twee culturen, wat vinden jullie belangrijk om vanuit de eigen cultuur mee te nemen en wat willen jullie overnemen uit de Nederlandse cultuur. Opvoedingsstijlen, complimenten en grenzen aangeven komen ondere andere aan bod. Daarnaast is er uitleg over het schoolsysteem, zorgsysteem en wordt er gebruik gemaakt van een tolk, waardoor het toegankelijker is.

Wanneer en waar?

Data: 24 en 31 maart, 7, 14, 21 en 28 april, 12 en 19 mei 2020.
Tijd: 13.00 tot 15.00 uur 
Locatie: Vluchtelingenwerk, Herenstraat 6a in Naaldwijk
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker. 

Meld je aan Opvoeden doe je samen!
José Ruijs - Bergenhenegouwen

José Ruijs - Bergenhenegouwen

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Spel - en praatgroep voor kinderen in echtscheidingssituaties (KIES)
Thema avond echtscheiding, wat betekent dat voor het kind?