In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Is jouw kind onzeker, angstig of soms somber en heeft hij of zij weinig zelfvertrouwen. De training Fijn vrienden biedt dan zeker handvatten! We werken aan het stimuleren van zelfvertrouwen, het versterken van de emotionele veerkracht en het opbouwen van probleemoplossende vaardigheden.

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

De training ‘Fijn vrienden’ training is ontwikkeld voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Tijdens de training leren de kinderen bij zich zelf te herkennen wanneer zij blij, bang, boos of bedroefd zijn, de lichaamsseintjes. Ze leren omgaan met spanning, plagen en pesten (ze krijgen ontspanningsoefeningen). Hoe je je zelf sterk kan denken en sterk kan doen (positief denken en doen) en steun vragen bij anderen en die steun te gebruiken, komen ook aan bod. Deze training bestaat uit maximaal acht kinderen en er vinden acht bijeenkomsten onder schooltijd plaats.

Wanneer en waar?

Data: 3, 10 en 17 februari 2, 9, 16, 23 en 30 maart 2020. Maandag 30 maart is de afsluitingsbijeenkomst.
Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Hooge Hasta aan de Hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Stuur een email Wij helpen jouw kind verder!
Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Thema avond hoe maak ik mijn kind weerbaar?