Zoek binnen Vitis Welzijn

Echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis als ouder maar vooral ook voor het kind. Voor kinderen verandert er veel in korte tijd. Hierdoor raken ze hun gevoel van veiligheid en geborgenheid kwijt. Wat betekenen deze veranderingen voor kinderen? De themabijeenkomst voor ouders en opvoeders van kinderen in een echtscheidingssituatie kan handvatten bieden.

Wat kun je van de thema avond verwachten?

Iedereen gaat anders om met gevoelens en gedachten die je hebt over een scheiding. Daarnaast moet er ook veel geregeld worden wat een onzekere periode met zich meebrengt. Hoe kun je daar zo goed mogelijk doorheen komen? Tijdens de thema avond komen de volgende onderwerpen aan bod; Wat betekent de echtscheiding voor het kind, rouwfases voor volwassenen en het kind, wanneer moet je je zorgen maken om jouw kind en Rechten en plichten van ouders/opvoeders. 

Wanneer en waar?

Data: verlopen, nieuwe data verwacht
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Locatie: Online via Zoom
Kosten: aan deze thema avond zijn geen kosten verbonden

 

Informatie en aanmelden

Heb je interesse om deel te nemen? Laat het ons weten! De online thema avond organiseren we via Zoom. Met Zoom kun je videobellen met meerdere personen tegelijk. Je zit dus in een groep bij elkaar maar dan vanuit je eigen huis vanachter je laptop, tablet of telefoon. Wanneer je je aanmeldt, leggen wij graag uit hoe dit videobellen in zijn werk gaat. Hier vind je alvast de instructie voor beeldbellen met Zoom. Wil je meer informatie over deze cursus? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Ook interessant om te lezen