Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis als ouder maar vooral ook voor het kind. Voor kinderen verandert er veel in korte tijd. Hierdoor raken ze hun gevoel van veiligheid en geborgenheid kwijt. Wat betekenen deze veranderingen voor kinderen? De themabijeenkomst voor ouders en opvoeders van kinderen in een echtscheidingssituatie kan handvatten bieden.

Wat kun je van de thema avond verwachten?

Iedereen gaat anders om met gevoelens en gedachten die je hebt over een scheiding. Daarnaast moet er ook veel geregeld worden wat een onzekere periode met zich meebrengt. Hoe kun je daar zo goed mogelijk doorheen komen? Tijdens de thema avond komen de volgende onderwerpen aan bod; Wat betekent de echtscheiding voor het kind, rouwfases voor volwassenen en het kind, wanneer moet je je zorgen maken om jouw kind en Rechten en plichten van ouders/opvoeders. 

Wanneer en waar?

Data: woensdag 14 oktober 2020.
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur (inloop 19.45 uur)
Locatie: Wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: aan deze thema avond zijn geen kosten verbonden

 

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze thema avond of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Ook interessant om te lezen

Sociale weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 7 & 8