In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis als ouder maar vooral ook voor het kind. Voor kinderen verandert er veel in korte tijd. Hierdoor raken ze hun gevoel van veiligheid en geborgenheid kwijt. Wat betekenen deze veranderingen voor kinderen? De themabijeenkomst voor ouders en opvoeders van kinderen in een echtscheidingssituatie kan handvatten bieden.

Wat kun je van de thema avond verwachten?

Iedereen gaat anders om met gevoelens en gedachten die je hebt over een scheiding. Daarnaast moet er ook veel geregeld worden wat een onzekere periode met zich meebrengt. Hoe kun je daar zo goed mogelijk doorheen komen? Tijdens de thema avond komen de volgende onderwerpen aan bod; Wat betekent de echtscheiding voor het kind, rouwfases voor volwassenen en het kind, wanneer moet je je zorgen maken om jouw kind en Rechten en plichten van ouders/opvoeders. 

Wanneer en waar?

De datum, tijd en locatie volgen begin 2020. Aan de thema avond zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze thema avond of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Meld je aan Wij geven graag tips en handvatten
José Ruijs - Bergenhenegouwen

José Ruijs - Bergenhenegouwen

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Thema avond hoe maak ik mijn kind weerbaar?
Spel - en praatgroep voor kinderen in echtscheidingssituaties (KIES)