Zoek binnen Vitis Welzijn

Woensdag 12 februari is er de 11e editie van de vrijwilligersmarkt! Hier kun je in gesprek gaan met meer dan 15 maatschappelijke organisaties waar je vrijwilligerswerk kunt uitvoeren.

Mooie combinatie tussen historie, heden én toekomst!

“De vrijwilligersmarkt vindt dit jaar alweer voor de 11e keer plaatst”, vertelt Sofie de Backer, projectleider bij Vitis Welzijn. “De afgelopen edities hebben vele bezoekers zich kunnen oriënteren op het vrijwilligerswerk in Westland. Tijdens deze editie combineren wij de Westlandse historie met het heden en de toekomst”.

Een passende vacature voor iedereen

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, uitdagende vrijwilligersfunctie die in jouw leven past? Dan ben je, vrijdag 11 oktober tussen 10.00 en 12.30 uur, van harte welkom in het Westlands Museum in Honselersdijk!

Ben jij als organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers en heb jij een verhaal te vertellen? Wil jij door middel van de vrijwilligersmarkt aandacht vragen voor jouw organisatie en het vrijwilligerswerk dat bij jullie gedaan kan worden? Meld je dan aan via www.westlandvoorelkaar.nl/vrijwilligersmarkt. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sofie de Backer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0174 – 630358.

 

 

Neem snel contact op Speeddaten met leuke organisaties!
Simone van Ham

Simone van Ham

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen