In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Vindt jouw kind het moeilijk om voor zichzelf op te komen, om anderen duidelijk te maken dat hij/zij iets niet wil, of begint je kind als hij/zij kwaad is direct om zich heen te slaan? De sociale weerbaarheidstraining biedt dan zeker handvatten! 

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

Tijdens deze training leren kinderen uit groep 7 en 8 op een goede manier voor zichzelf op te komen zodat zij goed 'nee' kunnen zeggen, hun grenzen aangeven en steviger in hun schoenen staan. Houding, stemgebruik, herkennen van gevoelens en omgaan met emoties zijn onderwerpen die aan bod komen. Deze training bestaat uit maximaal tien kinderen en er vinden acht bijeenkomsten onder schooltijd plaats.

Wanneer en waar?

Data: 4, 11 en 18 februari en 3, 10, 17 en 24 maart. 
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur (inloop vanaf 13.20 uur)
Locatie: Wijkcentrum De Backerhof, Wittebrug 2 in Poeldijk
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze training of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Stuur een email Wij helpen jouw kind verder!
Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Training Proud @ me, myself & I voor jongeren
Training Fijn vrienden voor kinderen van 6 t/m 8 jaar