Zoek binnen Vitis Welzijn

Bent u ook betrokken bij het welzijn van uw medemens ? Neem dan deel aan de workshop eenzaamheid signaleren en bespreekbaar maken.

“Aan de buitenkant zie je niet dat iemand eenzaam is…”

Eenzaamheid in Westland is een groot probleem. In Westland voelt ruim 41% van de mensen zich eenzaam en 8 % voelt zich ernstig eenzaam. Dat gaat over veel mensen! Daarom willen we in onze gemeente de komende jaren eenzaamheid actief helpen te voorkomen en tegen te gaan. Dat kunnen we alleen samen doen. Ook is het belangrijk om deskundig te zijn: dat we weten wat eenzaamheid is, hoe je het kunt signaleren en bespreekbaar maken. Op die manier kunnen we steeds beter en steeds meer inwoners van Westland bereiken die met eenzaamheid te maken hebben.

Om samen deskundig te worden, bieden Vitis Welzijn en de gemeente Westland een workshop over eenzaamheid aan. In deze kosteloze workshop van één dagdeel leert u over de verschillende soorten eenzaamheid, signalen van eenzaamheid herkennen en de mogelijkheden om iets voor eenzame inwoners van de gemeente Westland te betekenen.

Doe mee aan de workshop eenzaamheid

Datum: Dinsdag 18 oktober, van 13.30 - 16.00 uur

Locatie: Wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Geef a.u.b. aan om welke datum het gaat. Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? Bel gerust naar Nancy van der Zeijden 06 - 83437663 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JA, ik meld me graag aan

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer 

 

Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Training Proud @ me, myself & I voor jongeren en groepstraining werk aan je zelfbeeld
Assertiviteitstraining voor volwassenen (online)