Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Wat doe je als je kind een driftbui heeft, niet wil eten, niet luistert of andere kinderen slaat. In de cursus peuter in zicht krijg je advies en tips over de ontwikkeling en opvoeding van uw peuter om je zelfvertrouwen als ouder te vergroten.

Waar ga je mee aan de slag tijdens de cursus?

Herken je deze dillema’s? Ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven aan mijn kind.
Mijn kind wil niet luisteren. Mijn kind wil niet eten. Koppigheid?! Hoe ga ik om met de zindelijkheid? In de cursus Peuter in zicht komt de ontwikkeling van de peuter aan de orde. Het is een interactieve cursus waarbij er gelegenheid is om met andere ouders de ervaringen delen. Daarnaast leren de ouders vaardigheden aan de hand van de onderwerpen steunen, stimuleren en sturen. Ouders krijgen tools van trainers en van elkaar om op een positieve manier om te gaan met de peuter.

Praktische informatie

Data: dinsagavond 10, 17 en 24 november en 1 december 2020
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: online via Zoom, er is ook een online peuter in zicht in de ochtend te volgen: https://www.vitiswelzijn.nl/diensten/peuter-in-zicht-ochtend 
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden

Heb je interesse om deel te nemen? Laat het ons weten! De cursus organiseren we via Zoom. Met Zoom kun je videobellen met meerdere personen tegelijk. Je zit dus in een groep bij elkaar maar dan vanuit je eigen huis vanachter je laptop, tablet of telefoon. Wanneer je je aanmeldt, leggen wij graag uit hoe dit videobellen in zijn werk gaat. Hier vind je alvast de instructie voor beeldbellen met Zoom. Wil je meer informatie over deze cursus? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Esther van Dijk - van de Kaaij

Esther van Dijk - van de Kaaij

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Assertiviteitstraining voor volwassen online
Thema avond echtscheiding, wat betekent dat voor het kind?