In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Wat doe je als je kind een driftbui heeft, niet wil eten, niet luistert of andere kinderen slaat. In de cursus peuter in zicht krijg je advies en tips over de ontwikkeling en opvoeding van uw peuter om je zelfvertrouwen als ouder te vergroten.

Waar ga je mee aan de slag tijdens de cursus?

Herken je deze dillema’s? Ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven aan mijn kind. Mijn kind wil niet luisteren. Mijn kind wil niet eten. Koppigheid?! Hoe ga ik om met de zindelijkheid? In de cursus komt de ontwikkeling van de peuter aan de orde. Het is een interactieve cursus waarbij er gelegenheid is om met andere ouders de ervaringen delen. Daarnaast leren de ouders vaardigheden aan de hand van de onderwerpen steunen, stimuleren en sturen. Ouders krijgen tools van trainers en van elkaar om op een positieve manier om te gaan met de peuter. De cursus is voor opvoeders met kinderen van 1,5 tot 3 jaar woonachtig in Westland. De cursus bestaat uit vier avonden die met elkaar een geheel vormen.

Wanneer en waar?

Data: Dinsdag 11, 18 februari, 3 en 10 maart 2020
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Hoofdkantoor Okidoki, Langestraat 132 in 's-Gravenzande
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze cursus of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker. 

Meld je aan Opvoeden doe je samen!
José Ruijs - Bergenhenegouwen

José Ruijs - Bergenhenegouwen

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen