Zoek binnen Vitis Welzijn

 Voor alle ouders organiseert Ouders voor Ouders Westland inspiratieworkshops.

Nieuwe energie en ideeën op doen voor je gezin.

Voor alle ouders organiseert Ouders voor Ouders Westland inspiratieworkshops. Deze workshops gaan over alledaagse uitdagingen. Door met elkaar ervaringen en tips uit te wisselen wordt er samen gekeken hoe je gedrag van kinderen positief kunt stimuleren en hoe je kunt omgaan met ongewenst gedrag.

Wil je dat wij langskomen om voor een groep een workshop te geven?

Ben je actief op een (sport)vereniging, (basis)school of (kinder)opvang? Ben je veel in contact met ouders en met kinderen? Zie je dat er behoefte is aan ondersteuning in de opvoeding?

Dan ben je bij Ouders voor Ouders aan het goede adres! Wij komen graag langs om een inspiratieworkshop te geven, zodat er een zetje in de goede richting wordt gegeven. In de praktische workshops komen thema’s aan bod die te maken hebben met het opvoeden van kinderen. Er worden voor iedereen herkenbare situaties en dilemma’s besproken. Door oefeningen en tips worden ouders geïnspireerd om tot andere gedachten te komen!

Op dit moment worden de volgende workshops aangeboden;

Wijs met media
Communiceren met kinderen
Timemanagement voor gezinnen
Het hart van je gezin
Rennen, Rommel en Rumoer
Contact met peuters
Spelenderwijs opvoeden
De Grote oversteek (overgang naar voortgezet onderwijs)
Regels en grenzen 

De workshops worden ingekocht bij de landelijk opererende organisatie Family Factory.

Wil je zelf deelnemen aan een inspiratieworkshop?

Door het uitwisselen van ervaringen zul je merken dat je niet de enige ouder bent die zich afvraagt of ze “het wel goed doen”. Een inspiratieworkshop maakt je bewust van eigen handelen en geeft je meer inzicht om de dingen eens anders aan te pakken. 

Op dit moment kunnen de volgende workshops aangeboden worden;

  • Wijs met media
  • Communiceren met kinderen
  • Timemanagement voor gezinnen
  • Het hart van je gezin
  • Rennen, Rommel en Rumoer
  • Contact met peuters
  • Spelenderwijs opvoeden
  • De Grote oversteek (overgang naar voortgezet onderwijs)
  • Regels en grenzen

Een workshop duurt een dagdeel of een avond. De workshops worden ingekocht bij de landelijk opererende organisatie de Family Factory.

Interesse om mee te helpen!?

Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die ons team van vrijwilligers en betrokken medewerkers kan versterken! Ouders voor Ouders Westland is opgericht door Vitis Welzijn. Samen met een team van enthousiaste vrijwilligers organiseren zij workshops voor ouders op allerlei plekken in het hele Westland. In deze workshops komen thema’s aan bod die te maken hebben met het opvoeden van kinderen in de basisschoolleeftijd.

De vrijwilligers van Ouders voor Ouders Westland worden begeleid door de Sociaal makelaars. Dit doen zij in samenwerking met de professionals van het Sociaal KernTeam (SKT). Zo hebben we een korte lijn met de professionals indien nodig.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team van vrijwilligers en betrokken medewerkers kan versterken!

Heeft u vragen of interesse?

Neem dan contact op met de Sociaal makelaar:

David van Beekum of Ilse van der Knaap
06 - 83717499  / 0174 - 630358
U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uitblinkerwestland.nl

Ook interessant om te lezen