Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

De ontmoetingsgroep NAH voor jong volwassenen komt maandelijks bijeen en is bedoeld voor jong volwassenen met niet aangeboren hersenletsel.

Wat kun je verwachten van de ontmoetingsgroep?

Niet aangeboren hersenletsel (NAH) kan iedereen overkomen. Soms is direct duidelijk dat de hersenen zijn beschadigd, maar het kan ook jaren duren voordat duidelijk wordt dat er sprake is van NAH. Ineens wordt duidelijk waarom je bent veranderd of anders reageert dan voorheen. De ontmoetingsgroep biedt de mogelijkheid om met lotgenoten in gesprek te gaan over de gevolgen van hersenletsel in het leven. Er worden ervaringen met elkaar delen waardoor men ook tot nieuwe (helpende) inzichten kan komen. Op deze manier leert men van elkaar hoe er het beste met de beperking omgegaan kan worden.

Wanneer en waar?

Data: elke 1e donderdag van de maand 
Tijd: 10.00 tot 11.15 uur 
Locatie: wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk 
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Neem contact op Wij staan voor je klaar!
Esther van Dijk - van de Kaaij

Esther van Dijk - van de Kaaij

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep Autisme voor volwassenen (dinsdagavond)
Ontmoetingsgroep Autisme voor volwassenen (woensdagavond)