Zoek binnen Vitis Welzijn

In gezinnen waarbij een gezinslid een ziekte of een beperking heeft gaat het er vaak net even anders aan toe dan in 'gewone' gezinnen. Als opgroeiend kind is dat niet altijd makkelijk. In deze praatgroep is er contact met andere kinderen die in een zelfde soort situatie zitten. 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

Deze groep is voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een broer, zus of ouder met een ziekte of beperking.  Bij deze ontmoetingsgroep komen zij in contact met andere kinderen die begrijpen wat het is om thuis een wat andere situatie te hebben.  Samen gaan we hierover in gesprek, doen we leuke dingen en is er ruimte om vragen te stellen. De groep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5uur per keer. De training wordt gegeven vanuit een samenwerking van team VitisJGZ en afdeling jeugdpreventie van GGZDelfland.

Wanneer en waar?

Data: Donderdag 8, 15 en 22 december en 12,19 en 26 januari. Donderdag 26 januari sluiten we gezamenlijk af met een leuke activiteit. 
Tijd: 15.30 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Stokdijkkade 19 in Naaldwijk
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw naam en telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Maak een keuze

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Marjon van Oosten

Marjon van Oosten

Consulent mantelzorg & Sociaal Werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Gespreksgroep 'Omgaan met verlies binnen het gezin'