In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

In gezinnen met een kind met een beperking gaat het er vaak net even anders aan toe dan in 'gewone' gezinnen. Als broer of zus van iemand met een beperking is dat niet altijd makkelijk. De ontmoetingsgroep voor brussen (broer of zus van een kind met een beperking) biedt hierin ondersteuning. 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

De ontmoetingsgroep voor brussen is voor kinderen van 8 tot 12 jaar die een broer of zus met een beperking hebben. Bij deze ontmoetingsgroep komen zij in contact met andere kinderen. Zij begrijpen hoe het is om een broer/zus met een beperking te hebben. Ze gaan samen leuke dingen doen en kunnen ervaringen uitwisselen.

Wanneer en waar?

Data: 19 en 26 maart en 2 en 9 april 2020. 
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur 
Locatie: Wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze ontmoetingsgroep of wil je jouw kind aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

meld jouw kind aan Ervaringen delen helpt!
Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Thema avond hoe maak ik mijn kind weerbaar?