Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Wil je je kind nog een stevig zetje meegeven voordat hij / zij naar de middelbare school gaat ?Deze online sociale weerbaarheidstraining biedt dan zeker handvatten! 

Waar gaat jouw kind mee aan de slag?

Vindt jouw kind het moeilijk om voor zichzelf op te komen, om anderen duidelijk te maken dat hij/zij iets niet wil? Deze online sociale weerbaarheidstraining is voor kinderen die na deze zomervakantie naar de brugklas gaan. Tijdens deze training leren kinderen op een goede manier voor zichzelf op te komen zodat zij goed 'nee' kunnen zeggen, hun grenzen aangeven en steviger in hun schoenen staan. Houding, stemgebruik, herkennen van gevoelens en omgaan met gedachten zijn onderwerpen die aan bod komen.

Praktische informatie

Deze training bestaat uit maximaal 6 kinderen en er vinden vier bijeenkomsten plaats.
Data: maandag 3, 10, 17, 24 augustus 2020
Tijd: 10.00 tot 11.00 uur                          
Locatie:thuis, via Zoom
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden

Uitleg online trainingen

De online trainingen geven wij via het programma Zoom. Via Zoom kunnen meerdere personen tegelijk met elkaar beeldbellen. Je zit dus in een groep bij elkaar maar dan vanuit je eigen huis vanachter je laptop, tablet of telefoon. Wanneer je je aanmeldt voor een online training, cursus of thema avond, leggen wij graag uit hoe dit videobellen in zijn werk gaat. Hier vind je alvast de instructie voor beeldbellen met Zoom.

Wil je meer informatie over deze training? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer

Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen