In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Welzijnsadviseur Monster en Ter Heijde

Daarom ben ik welzijnsadviseur

Mijn naam is Marjon van Oosten en ik werk als welzijnsadviseur en consulent mantelzorg bij Vitis Welzijn. Ik doe dit werk al 5 jaar met veel plezier. De diversiteit in vragen die wij krijgen, maakt het werk leuk en uitdagend. Het geeft mij een goed gevoel om te kunnen zien hoe mensen ondanks hun problematiek, toch een stukje kunnen groeien. Ik vind het mooi om hier deel van uit te mogen maken en mensen hierin te kunnen ondersteunen.

Meer over welzijnsadviseurs

Dit maakt mijn dorpskernen zo bijzonder 

Ik ben werkzaam in Monster en Ter Heijde, twee kernen die nauw aan elkaar verbonden zijn en toch een eigen identiteit hebben. Monster is een kleine dorpskern waarin de mensen elkaar kennen. Er is veel saamhorigheid vanuit de verenigingen, kerken en tal van andere initiatieven om elkaar te ontmoeten. Zo is er LUZ voor vrouwen van niet-Nederlandse afkomst, zijn er koffieochtenden bij de seniorencomplexen zoals de Amandelgaarde en de Masemude en is er een ontmoetingsbankje bij de opgang van het strand. Ondanks het kleine speldenprikje dat Ter Heijde is, heeft het een grote dorpsvereninging waar iedereen aan deelneemt. Daarnaast is het een sportief dorp aan zee met eigen surft en skate-school.

Meer over Monster

Meer over Ter Heijde

 

Marjon van Oosten

Marjon van Oosten

Consulent mantelzorg Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen