Zoek binnen Vitis Welzijn

Insta: vitis_manon  en telefoon: 06-24173978

 Hoi allemaal, mijn naam is Manon en binnen team Jongerenwerk doe ik twee verschillende dingen. Ik ben projectleider van het Vrijwillig Traineeship, een project waarbij jongeren als vrijwilliger aan de slag gaan bij verschillende organisaties. Daarnaast ben ik op de donderdagavond in Naaldwijk te vinden, voor het meidenwerk. 

Mijn werk is onwijs divers, en dit maakt het ook zo leuk! De ene dag ben ik op een school om daar te praten over het Jongerenwerk, en de volgende dag ben ik met de meiden aan het kleuren of bakken terwijl we praten over zaken die hen bezig houden. Ik help de meiden, maar ook andere jongeren, graag bij hun vragen en help ze verder waar ze even vastlopen. 

Bij het Vrijwillig Traineeship ben ik meer bezig met de organisaties om het vrijwilligerswerk goed te organiseren, of juist met de jongeren om te zorgen dat het project goed aansluit bij hun leerdoelen en behoeften. 

Wil je meer weten over het meidenwerk, of over het Vrijwillig Traineeship? Stuur me gerust een berichtje via WhatsApp of Instagram! 

Meidenwerk

Vrijwillig Traineeship

Manon Botbijl

Manon Botbijl

projectleider Vrijwillig Traineeship Westland Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen