Zoek binnen Vitis Welzijn

Wat kun jij betekenen?

“Aan de buitenkant zie je niet dat iemand eenzaam is…”

Eenzaamheid in Westland is een groot probleem. Bijna de helft van de Westlanders voelt zich weleens eenzaam en acht procent voelt zich ernstig eenzaam. Dat gaat over veel mensen! Daarom willen we in onze gemeente de komende jaren eenzaamheid actief helpen te voorkomen en tegen te gaan. Dat kunnen we alleen samen doen. 

Om samen deskundig te worden, bieden Vitis Welzijn en de gemeente Westland de interactieve sessie Eén tegen eenzaamheid: wat kun jij betekenen? aan.Tijdens deze middag ontdek je wat eenzaamheid is, hoe je het kunt herkennen en vooral ook hoe je op een laagdrempelige manier het gesprek erover kan aangaan. Je krijgt praktische tips en gaat met nieuwe inzichten de deur uit. 

De bewustwordingssessie is bedoeld voor professionals, vrijwilligers, ondernemers en maatschappelijke organisaties, van onderwijs tot zorg en alle andere geïnteresseerden. Kortom, iedereen die meer wil weten over eenzaamheid en/of zich actief wil inzetten om eenzaamheid onder jong en oud aan te pakken.
 

Doe mee aan deze interactieve sessie

Datum: Donderdag 16 februari 2023

Tijd: Van 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: Wijkcentrum De Backerhof, Wittebrug 2 in Poeldijk

Deelname is gratis. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u meer weten of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier? Bel gerust naar Nancy van der Zeijden 06 - 83437663 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JA, ik meld me graag aan

Vul hier je naam in

Vul uw organisatie in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul hier je bericht in in

Vink aan indien u dit wilt

Ga eerst akkoord

Ongeldige invoer 

 

Nancy van der Zeijden

Nancy van der Zeijden

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep Autisme voor volwassenen