Zoek binnen Vitis Welzijn

Krijgt u al stress bij het zien van de blauwe envelop? Komt u er zelf niet uit en kunt u geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder voorjaar staat een groep vrijwilligers van Vitis Welzijn voor u klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte!

Aangifte inkomstenbelasting, wij helpen u

Enthousiaste vrijwilligers van Vitis Welzijn en de Ouderenbonden verdiepen zich elk jaar in de regels rondom de inkomstenbelasting. Samen met de vrijwilliger gaat u aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?

U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer:

  • u alleen een AOW-uitkering heeft met eventueel een pensioen van maximaal € 1.000,- bruto per maand
    of
  • u chronisch ziek bent en jonger dan de pensioengerechtigde leeftijd bent en een maximaal netto inkomen per maand heeft voor een alleenstaande € 1.052,- of gehuwden beiden € 1.503,- en niet kan reizen naar de Belastingdienst in Den Haag

Voor beiden doelgroepen geldt: 

  • u bent woonachtig in Westland
  • u heeft een maximaal spaartegoed van € 15.000,- (alleenstaanden) of € 25.000,- (gehuwden)

U kunt geen gebruik maken van deze dienst als:

  • u in een instelling woont
  • u in het bezit bent van een koopwoning
  • u een eigen onderneming heeft

Wanneer u niet tot de groep mensen behoort die in aanmerking komt voor deze dienst dan verwijzen wij u door naar de Haagse Hogeschool (een afspraak maakt u via de Belastingtelefoon, 0800 - 0543), particulieren en/of administratiekantoren. Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij uw bond aanmelden.

Contact

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt een automatisch antwoord wanneer uw aanmelding of vraag in behandeling wordt genomen. U kunt ook bellen naar 0174 – 315049, bereikbaar in 2020 van maandag 24 februari tot en met donderdag 5 maart van 9.00 tot 11.00 uur.

Meld u aan Wij helpen u graag!
Lai Kwan Lam

Lai Kwan Lam

Coördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen