In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Hoe verwerk je het verlies als iemand van wie je houdt overlijdt? Hoe ga je om met pijn, verdriet of boosheid? De gespreksgroep omgaan met verlies voor volwassenen kan je hierbij helpen. 

Wat kun je verwachten van de gespreksgroep?

Bij de gespreksgroep omgaan met verlies ontmoet je anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Waarover praat je in de gespreksgroep? Onderwerpen of thema’s die aan de orde komen zijn; reacties op rouw, omgaan met familie en vrienden, omgaan met eenzaamheid en hoe verder zonder je dierbare? Natuurlijk kun je ook je eigen vragen of onderwerpen inbrengen. We gebruiken verschillende werkvormen zoals bijvoorbeeld tekenen, opdrachten en ontspanningsoefeningen.

Wanneer en waar?

Data: 6, 13 en 20 februari en 5 en 12 maart. De terugkommiddag is 16 april.  
Tijd: 13.30 tot 15.30 uur 
Locatie: wijkcentrum Hooge Hasta, Hastastraat 5 in Naaldwijk
Kosten: Geen

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over deze gespreksgroep of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag ook hierbij jouw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

Neem contact op Wij staan voor je klaar!
José Ruijs - Bergenhenegouwen

José Ruijs - Bergenhenegouwen

Sociaal werker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Ontmoetingsgroep voor partners van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
Ontmoetingsgroep NAH voor volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel