In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Jongerenwerker in Hoek van Holland

Mijn werkgebied is Hoek van Holland. Klik hier voor meer informatie over het Jongerenwerk.

Daarom ben ik jongerenwerker

Ik ben jongerenwerker omdat ik weet dat het voor jongeren niet altijd even gemakkelijk is.

Alles om je heen en in jezelf veranderd en het is dan niet altijd even duidelijk wat voor beslissingen je dan als jongere moet of kan nemen. Als jongerenwerker kan ik je daarmee helpen. Of het nu over zware onderwerpen gaat zoals b.v. drugs en alcohol, maar ook gewoon over school of werk (wat ook heel vervelend of moeilijk kan zijn). Je kan met al je vragen en problemen bij mij terecht voor een luisterend oor of voor ondersteuning.

Dit maakt mijn kern zo bijzonder

Op de een of andere manier kom ik altijd in Hoek van Holland terecht.

Vroeger al om naar de schepen te kijken, daarna om te gaan varen op de Stena line, de poort van Europa. Daar begint het grote avontuur. Maar Hoek van Holland zelf is ook erg leuk. Het strand, het dorp, de mensen. Velen zijn er geboren, maar ook zijn ze uit alle windhoeken aan komen waaien in de Hoek. De jeugd mixed goed met elkaar. Door de jaren heen zie ik dat de jeugd hier best goed opgroeit en goed met elkaar omgaat. Alle elkaar opvolgende groepen jongeren kampen met dezelfde opgroei perikelen en doen dezelfde goede en soms slechte dingen, maar met de meeste komt het allemaal goed.

 

Franz Friedrichs

Franz Friedrichs

Amb. jongerenwerker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen