Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij in de leeftijd van 10 – 18 jaar en woon je in Westland of Hoek van Holland? Zou je graag een gezonde leefstijl eigen willen maken? Dan is FitCamp iets voor jou! We starten elk jaar, houdt onze website in de gaten!

Lekker fit zijn, dat wil jij toch ook?

Meld je snel aan voor FitCamp!*

Één keer per jaar start FitCamp. In een 10-weeks programma ga je samen met andere deelnemers 4 verschillende sporten uitoefenen bij sportaanbieders in jouw omgeving én krijg je advies op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Na de 10 weken sluiten we op een feestelijke manier af! 


Heb je vragen of interesse? Bel, text of app naar: 06-20122775 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor FitCamp geldt een eigen bijdrage van €25,-.

Deze eigen bijdrage kan ook betaald worden via het Kindpakket. Klik hier voor meer informatie over het Kindpakket en wanneer je hier voor in aanmerking komt. 

Verschillende sporten

In de 10 weken van FitCamp ga jij kennis maken met 4 verschillende sporten die twee keer per week worden aangeboden. De sporten zijn verschillend denk hierbij aan: badmintonnen, boksen, dansen, turnen, rugbyen en nog veel meer ... Welke sporten je precies gaat doen hangt af van het dorp waarin je woont en welke sportaanbieders deelnemen. 

Gezond voedingsadvies speciaal voor jongeren

Als je deel neemt aan FitCamp krijg je begeleiding van diëtiste Priscilla Weterings van dietistenpraktijk Silla. Zij gaat jou persoonlijk begeleiden tijdens dit programma door middel van gemakkelijke tips die jij kan toepassen in jouw eigen levensstijl. Zo kan zij jou leren gezond en lekker te eten. 

Wil jij alvast weten wie Priscilla is? Dat kan! Bekijk dan snel deze link!

Samen in jouw eigen gebied

Je gaat FitCamp niet alleen doen. Je gaat samen met andere leeftijdsgenoten uit jouw gebied de sporten ontdekken. Woon jij bijvoorbeeld in De Lier, dan ga jij sporten met deelnemers uit Heenweg, Maasdijk en De Lier. 

Gebied Monster, Ter Heijde, Poeldijk

In dit gebied kan je onder andere gaan sporten bij: volgt nog

Gebied Heenweg, Maasdijk, De Lier

Als je woont in Heenweg, Maasdijk of de Lier ga je bijvoorbeeld sporten bij: volgt nog

Gebied Naaldwijk, Honselersdijk

Als je deelneemt in dit gebied krijg je sport moment aangeboden door: volgt nog

Gebied Wateringen, Kwintsheul

Woon jij in Wateringen of Kwintsheul? Dan kan jij gaan sporten bij : volgt nog

Gebied 's-Gravenzande, Hoek van Holland

In dit gebied krijg je een sportmoment aangeboden door bijvoorbeeld : volgt nog

Samen Sterk

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen, voor jezelf op te komen, weet je niet hoe je met de sociale druk om je heen om moet gaan? In de weerbaarheidstraining ga jij leren om voor jezelf op te komen, je grenzen durven aan te geven en sterker in je schoenen te staan. Onderwerpen waar onder andere over gesproken wordt zijn: houding, stemgebruik, gevoelens van andere leren herkennen en je eigen emoties onder controle weten te houden.

Intakegesprek

Heb jij je aangemeld? Dan word je uitgenodigd voor een intakegesprek door de sociaal makelaar van jouw dorpskern. Het intakegesprek is er om kennis te maken, te kijken wat jouw motivatie is om mee te doen met FitCamp en kijken of het programma bij je past.  

 *In verband met corona is de startdatum van FitCamp nog niet bekend. Je kunt je wel aanmelden zodat je in ieder geval de eerstvolgende keer mee kunt doen. 

 

Janneke van der Meer - Visser

Janneke van der Meer - Visser

Sociaal makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen

Thema-avond 'Omgaan met emoties van je kind'