Wij passen onze dienstverlening in deze tijden continu aan! Hoe? Klik hier.
Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben jij in de leeftijd van 10 – 18 jaar en woon je in Westland of Hoek van Holland? Zou je graag een gezonde leefstijl eigen willen maken? Dan is FitCamp iets voor jou! We starten elk jaar, houdt onze website in de gaten!

Lekker fit zijn, dat wil jij toch ook?

Meld je snel aan voor FitCamp!

In februari 2020 start de eerste editie van FitCamp. In een 10-weeks programma ga je samen met andere deelnemers 4 verschillende sporten uitoefenen bij sportaanbieders in jouw omgeving én krijg je advies op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Na de 10 weken sluiten we op een feestelijke manier af! 


Heb je vragen of interesse? Bel, text of app naar: 06-20122775 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor FitCamp geldt een eigen bijdrage van €25,-.

Verschillende sporten

In de 10 weken van FitCamp ga jij kennis maken met 4 verschillende sporten die twee keer per week worden aangeboden. De sporten zijn verschillend denk hierbij aan: badmintonnen, boksen, dansen, turnen, rugbyen en nog veel meer ... Welke sporten je precies gaat doen hangt af van het dorp waarin je woont en welke sportaanbieders deelnemen. 

Gezond voedingsadvies speciaal voor jongeren

Als je deel neemt aan FitCamp krijg je begeleiding van diëtiste Daisy van Lijfstijldiëtisten. Zij zal jou persoonlijk begeleiden tijdens dit programma. Door middel van gemakkelijke tips die jij kan toepassen in jouw eigen levensstijl. Zo kan zij jou leren gezond en lekker te eten. 

Wil jij alvast een kijkje nemen wie Daisy is? Dat kan! Bekijk dan snel deze link!

Samen in jouw eigen gebied

Je gaat FitCamp niet alleen doen. Je gaat samen met andere deelnemers uit jouw gebied de sporten ontdekken. Woon jij bijvoorbeeld in De Lier, dan ga jij sporten met deelnemers bij sportaanbieders uit Heenweg, Maasdijk en De Lier. 

Gebied Monster, Ter Heijde, Poeldijk

In dit gebied kan je onder andere gaan sporten bij DreamsHealth en FitDance Innovation en Gym Fitness

Gebied Heenweg, Maasdijk, De Lier

Als je woont in Heenweg, Maasdijk of de Lier ga je bijvoorbeeld sporten bij KDO Maasdijk, Boxing BootcampTam Soo en Waterpolo

Gebied Naaldwijk, Honselersdijk

Als je deelneemt in dit gebied krijg je sport moment aangeboden door Olympus '70 en DOS Naaldwijk

Gebied Wateringen, Kwintsheul

Woon jij in Wateringen of Kwintsheul? Dan kan jij gaan sporten bij 2sur5Quintus Badminton en Quintus Handbal

Gebied 's-Gravenzande, Hoek van Holland

In dit gebied krijg je een sportmoment aangeboden door bijvoorbeeld The GymTennis LTCzwembad Maesemunde en The Hookers.

Samen Sterk

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen, voor jezelf op te komen, weet je niet hoe je met de sociale druk om je heen om moet gaan? In de weerbaarheidstraining ga jij leren om voor jezelf op te komen, je grenzen durven aan te geven en sterker in je schoenen te staan. Onderwerpen waar onder andere over gesproken wordt zijn: houding, stemgebruik, gevoelens van andere leren herkennen en je eigen emoties onder controle weten te houden.

Intakegesprek

Heb jij je net aangemeld of nog niet maar wil je dat wel graag doen? Dan word je uitgenodigd voor een intakegesprek door één van de sociaal makelaars in jouw gebied. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken of jij in aanmerking komt voor FitCamp en zullen er een aantal onderdelen behandeld worden om te kijken wat jouw doel is om aan FitCamp mee te doen. Er wordt ook aan je gevraagd een week een eetdagboekje bij te houden en dit zal tijdens het gesprek samen met je ouders/verzorgers besproken worden. 

 

 

Janneke van der Meer - Visser

Janneke van der Meer - Visser

Sociaal makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen