Zoek binnen Vitis Welzijn

Jongerenwerker in Monster, Ter Heijde & Poeldijk.

Daarom ben ik jongerenwerker

Eerlijk is eerlijk, als je jong bent, is het leven soms gewoon een lastig en onoverzichtelijk. Ik ben jongerenwerker omdat ik het belangrijk vind dat jongeren iemand hebben waar zij zich gehoord en gezien voelen. Ik ga met jullie in gesprek: benieuwd wat je bezighoudt en hoe het met je gaat. Soms hebben we het over koetjes en kalfjes, soms ben je op zoek naar een luisterend oor om je hart te luchten. Bij mij kan het allemaal!

Ook als je meer één op één ondersteuning nodig hebt voor bijvoorbeeld het zoeken naar een baan of stage of het zoeken naar een nuttige vrijetijdsbesteding, kun je bij mij (en mijn collega’s) terecht. Ik heb niet altijd een meteen het antwoord, maar samen gaan we net zo lang zoeken, totdat we het antwoord hebben wat bij jou past.

Dit maakt mijn kern zo bijzonder

Doordat ik in Ter Heijde woon en in Monster ben opgegroeid, ben ik bekend met deze mentaliteit. Ik vind het leuk om te zien dat bepaalde zaken die in mijn jeugd speelde, nog steeds spelen; bepaalde plekken die toen het einde waren, hebben hun glorie nog niet verloren.

Monster

Ter Heijde

Poeldijk

Cynthia Hoogendam

Cynthia Hoogendam

Amb. jongerenwerker Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen