Zoek binnen Vitis Welzijn

Als vrijwilliger van Vitis bieden wij verschillende bijeenkomsten en deskundigheidsbevordering aan, passend bij het vrijwilligerswerk. Ook is er voor u een aanbod te vinden op Westlandvoorelkaar met divers cursusaanbod, zowel fysiek als e-learnings.

Vrijwilligers en maatschappelijke organisaties kunnen bij Westlandvoorelkaar terecht voor verschillende soorten scholing.

Leren is leuk!

Blijf jezelf ontwikkelen door mee te doen aan een training speciaal voor vrijwilligers.  

Doe jij al vrijwilligerswerk? Wil je als vrijwilliger aan de slag? Of ben je een professional en werk je met vrijwilligers?

Op Westlandvoorelkaar vind je een actueel aanbod van cursussen en workshops in Westland.

Cursusaanbod

Westland voor Elkaar is dé website voor vrijwilligerswerk in Westland. 

Bij Westlandvoorelkaar geloven we dat iedereen in Westland het verschil kan maken. Iedereen kan een ander helpen, dat is leuk en inspirerend! Ontmoet andere vrijwilligers en organisaties en leer van elkaar! Doe mee of neem een kijkje op één van onze vrijwilligersmarkten, maak een match met bedrijven via Beursvloer Westland of ontwikkel jezelf via het cursusaanbod.

Een account aanmaken op Westlandvoorelkaar kan heel eenvoudig en snel. Om je op weg te helpen hebben wij een handleiding voor particulieren en organisaties gemaakt.

Westlandvoorelkaar Helpen maakt je happy
Rianne Hofland-Herrie

Rianne Hofland-Herrie

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen