In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus, zijn er wijzigingen in onze beschikbaarheid en dienstverlening. Lees het hier
Zoek binnen Vitis Welzijn

Vrijwilligers en maatschappelijke organisaties kunnen bij Westlandvoorelkaar terecht voor verschillende soorten scholing. Er zijn workshops en trainingen die worden georganiseerd door Westlandvoorelkaarr, maar je kunt hier ook cursussen en trainingen vinden die door andere maatschappelijke organisaties voor vrijwilligers worden georganiseerd.

Leren is leuk!

Doe jij al vrijwilligerswerk? Wil je als vrijwilliger aan de slag? Of ben je een professional en werk je met vrijwilligers?

Op onze website Westland voor Elkaar vind je alle traingingen en cusrussen die er op dit moment worden gegeven. Klik snel hier: westlandvoorelkaar.nl/cursusaanbod

Westland voor Elkaar is dé website voor vrijwilligerswerk in Westland. 

Bij Westlandvoorelkaar geloven we dat iedereen in Westland het verschil kan maken. Iedereen kan een ander helpen, dat is leuk en inspirerend! Ontmoet andere vrijwilligers en organisaties en leer van elkaar! Doe mee of neem een kijkje op één van onze vrijwilligersmarkten, maak een match met bedrijven via Beursvloer Westland of ontwikkel jezelf via het cursusaanbod.

Een account aanmaken op Westlandvoorelkaar kan heel eenvoudig en snel. Om je op weg te helpen hebben wij een handeling voor particulieren en organisaties gemaakt.

Cursusaanbod Voor elk wat wils!!
Sofie de Backer

Sofie de Backer

Consulent vrijwillige inzet Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen