Zoek binnen Vitis Welzijn

Brigitte Hendriks is uw sociaal makelaar in 's-Gravenzande!

Mijn werkgebied is 's-Gravenzande.

Daarom ben ik Sociaal Makelaar

Geen geboren Westlander maar ik woon er wel al ruim 30 jaar dus inmiddels voel ik mijzelf wel een Westlander. Mijn hele werkzame leven heb ik op verschillende werkplekken gewerkt binnen de zorg. Het was tijd voor een nieuwe ervaring, deze heb ik inmiddels gevonden binnen Vitis.

Ik ben een sociaal makelaar omdat ik graag samen werk. Samen met de buurt, organisaties en verenigingen. Samen met profs in de zorg en de vrijwilligers. Door samen te werken versterken we met elkaar de samenleving. Iedereen heeft kwaliteiten en voor iedereen is er een plek. Graag zoek ik naar mogelijkheden en oplossingen zodat iedereen mee kan doen. Ik ben graag op pad en op zoek naar verbindingen tussen mensen. Want met elkaar maken wij het verschil.

Over sociaal makelaars

Dit vinden wij zo mooi aan deze kern

’s-Gravenzande wordt niet voor niets in de Westlandse mond het Breeje Durp genoemd. Er is voor ieder wat wils. ’s-Gravenzande is de grootste kern van Westland. Het heeft een fantastische ligging tussen het strand, Staalduinsebos en het Meer van alle Winden. Naast het genieten van de natuur heeft ’s-Gravenzande een mooi en gezellig centrum. Voldoende winkels en een goed aanbod van horeca en terrasjes. Sportievelingen kunnen ook ruimschoots hun hart ophalen door het grote sportaanbod in de kern. De laatste jaren zijn er veel nieuwbouw woningprojecten opgeleverd. Dit zorgt ervoor dat ’s-Gravenzande aan het verjongen is. Ik word blij als ik constateer dat de meeste inwoners van ’s-Gravenzande wel iets voor een ander willen doen.

Vitis in 's-Gravenzande

Brigitte Hendriks

Brigitte Hendriks

Sociaal Makelaar Stel hier uw vraag

Ook interessant om te lezen