Zoek binnen Vitis Welzijn

Ben je om welke reden dan ook in de financiële problemen gekomen? Kun je wel wat hulp gebruiken om jouw administratie en financiën weer op orde te krijgen? Vind je het lastig om overzicht te houden in de berg aan papieren en facturen? Meld je dan aan voor de gratis training 'financiën op orde'. 

Waar ga je mee aan de slag?

De training is voor iedereen die wil leren zelfstandig om te gaan met administratie en geld en bestaat uit meerdere delen, verspreid over twee dagdelen.

  1. Inloggen en organiseren: Het invullen van formulieren; Hoe berg ik mijn post op. Overzicht van inkomsten en uitgaven/vaste lasten. 

  2. Besparingstips en regelingen: Besparen op uitgaven; Schulden, hoe voorkom ik ze; Kasboek maken; Plannen, omgaan met reclame en verkoop aan de telefoon of deur. Hoe houd ik de regie; Leren nee zeggen.

Kijk en luister hieronder ook even naar Irene en Fatima! Zij vertellen jou graag meer over deze praktische training! 

Screenshot admin op orde filmstrip

De training is voor iedereen die wil leren zelfstandig om te gaan met administratie en geld.

Waar en wanneer

Data: Maandagmiddag 14 en 21 oktober 2024
Locatie en tijd: Volgt nog.
Kosten: aan deze training zijn geen kosten verbonden

Informatie en aanmelden

Aanmelden voor deze cursus kan via onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag ook hierbij uw telefoonnummer vermelden. Of bel naar 0174 – 630358 en vraag naar de sociaal werker.

 

Schrijf je in!

Vul hier je naam in

Vul hier je telefoonnummer in

Vul hier je Woonplaats in

Ongeldige invoer

Geboortedatum

Vul hier je bericht in in

Ga eerst akkoord

Nelly van der Helm

Nelly van der Helm

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag