Zoek binnen Vitis Welzijn

We willen u zo goed mogelijk informeren over wat actueel is op het gebied van mantelzorg. Blijf op de hoogte van de agenda van de mantelzorgontmoetingen en meld u vooral aan. En lees de actualiteiten in onze laatste nieuwsbrief.

Mantelzorginformatiemarkt

Bent u mantelzorger en vraagt u zich weleens af wat voor vormen van ondersteuning er binnen Westland zijn? Kom dan naar de gratis informatiemarkt voor mantelzorgers, georganiseerd door Vitis Welzijn in samenwerking met Pieter van Foreest en Careyn. Op deze informatiemarkt zijn verschillende organisaties vertegenwoordigd, die u graag meer vertellen over het hulpaanbod op het gebied van onder andere zorg, welzijn, wonen en arbeid.

Datum: Zaterdag 20 april 2024

Tijd: Open inloop tussen 13.00 en 15.30uur

Locatie: Wijkcentrum Hof van Heden, Dijkweg 20 in Naaldwijk

 

Mantelzorgontmoetingen 

Als mantelzorger is het fijn om te weten dat je niet alleen bent. Herkenning en een goed gesprek met andere mantelzorgers kan heel fijn zijn. Tijdens onze mantelzorgontmoetingen ontmoet u andere mantelzorgers en deze ontmoetingen hebben informeren of ontspanning als thema. Alle geregistreerde mantelzorgers zijn van harte uitgenodigd voor deze ontmoetingen. Staat u nog niet geregistreerd en wilt u hier meer over weten? Lees dan verder! 

 

Training voor Mantelzorgers

Mantelzorg de Baas

Gaat u als mantelzorger regelmatig over uw grenzen heen? Heeft u meer behoefte aan een beter balans in doen van mantelzorgtaken, werk en tijd voor uzelf?Samen met andere mantelzorgers delen we ervaringen met elkaar en gaan we door middel van verschillende oefeningen met elkaar aan de slag.

Onderwerpen die oa tijdens de training behandeld zullen worden:

  • Verwachtingen
  • Draagkracht en draaglast
  • Ontspanning
  • Positieve gezondheid
  • Grenzen stellen

Wilt u meer weten over deze training? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Actuele nieuwsbrief  

Vier keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief naar mantelzorgers in Westland. In deze nieuwsbrief informeren wij u over wat er mogelijk is en welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van mantelzorg. We zetten praktische informatie, leuke tips en interessante initiatieven voor u op een rijtje.

bekijk hier de meest actuele nieuwsbrief mantelzorg

Heeft u een vraag, onze consulenten mantelzorg staan voor u klaar. Bel naar 0174 - 630358 en zij helpen u graag verder. 

Ondersteuning mantelzorg

Ondersteuning mantelzorg

Ook interessant om te lezen