Zoek binnen Vitis Welzijn

 Vanwege de corona maatregelen is het Buurtrestaurant Bij Mekaar Ontmoetingskerk. Wij houden u op de hoogte wanneer wij onze deuren weer mogen openen. 

Heeft u een hulpvraag, behoefte aan een praatje of wilt u bijdragen? Het Vitis Belteam zit klaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur en zijn te bereiken via 0174-630 358.

Buurtrestaurant Bij Mekaar Ontmoetingskerk

In buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ kun je je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Iedereen kan mee-eten, maar je kunt ook actief mee doen als vrijwilliger, samen met mekaar. Eten zorgt voor ontmoetingen en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom.

Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten. Anders dan bij een gewoon restaurant of eetclub weet je van tevoren niet bij wie je aan tafel zit. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vaste werkwijze van de kleurenklaartjes en placemats (met uitzondering van een eerste bezoek). Daarna kun je genieten van de heerlijke maaltijd, klaargemaakt door de vrijwillige kok.

Voor meer informatie kunt u bellen met Anja Hitsert 06-34209408  Aanmelden via: www.bijmekaar.nl 

 

Kijk onderstaand voor de routebeschrijving: