Zoek binnen Vitis Welzijn

Door de stijging van de gasprijzen is er een initiatief gestart dat Westlanders die hierdoor in moeilijkheden komen, wil helpen: Westland geeft Warmte.

Westland geeft Warmte wil Westlanders die in de moeilijkheden komen door de stijgende gasprijzen helpen. De regering en gemeenten doen al heel veel, maar voor sommige huishoudens is dit niet genoeg. Westland geeft Warmte wil engergiecompensatie die alle huishoudens via een belastingvoordeel ontvangen herverdelen.

Doneren

Westland geeft Warmte vraagt particulieren, bedrijven en organisaties geld te doneren. Fonds1818 heeft toegezegd de opbrengsten te verdubbelen. Westland geeft Warmte zorgt ervoor dat al het geld dat is opgehaald terecht komt bij de mensen die het hard nodig hebben.

Bijdrage aanvragen 

Betaalt u zelf uw energierekening en komt u in problemen door stijgende energieprijzen? Westland geeft Warmte wil u helpen als u voorgedragen wordt door:

• Voedselbank Westland
• Vitis Welzijn Afdeling Welzijnsdiensten
• Schuldhulpmaatje Westland
• Vluchtelingenwerk Westland

Maar u kunt ook u zelf aanmelden bij een van onze Buurt Informatiepunten.

Een email sturen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website van Westland geeft Warmte.

Westland geeft Warmte is een initiatief van de kerken, dat samen met Stichting voor Elkaar Westland, Vitis Welzijn, Voedselbank, en in overleg met gemeente Westland, is ontstaan.

Miriam van der Drift

Miriam van der Drift

Coördinator Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag