Zoek binnen Vitis Welzijn

Vitis Welzijn stimuleert en ondersteunt diverse doelgroepen te participeren in de samenleving, elkaar te ontmoeten en naar elkaar om te zien in Westland en Hoek van Holland. Vitis heeft circa 70 werknemers en kan het vele werk niet realiseren zonder de inzet van ruim 1200 vrijwilligers. Stagiair Online Marketing en Communicatie (meewerkstage).

Vitis Welzijn is op vele fronten actief. Wij zijn er voor de kwetsbare medemens. Bijvoorbeeld door hen te ondersteunen in het vinden van werk, bij ontmoetingen, samen eten, samen spelletjes doen, met cursussen of ondersteuning bij financiële vragen of door het invullen van formulieren. De werkzaamheden binnen (Financiële) Welzijnsdiensten worden voornamelijk uitgevoerd door vrijwilligers en bestaan uit verschillende diensten zoals de Formulierenbrigade, Buurt Informatiepunten, Thuisadministratie, Hulp bij Belastingaangifte, Training administratie op orde, Buurtbemiddeling, Wooncoaches, Klussendienst, Vervoersbegeleiding en Klussendienst. Daarnaast zijn wij actief betrokken bij de netwerkeren Financieel Veilig Ouder Worden en Moedige Dialoog Westland. 

Voor de (Financiële) Welzijnsdiensten zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Stagiaire Sociaal Juridische Dienstverlening of Bedrijfskunde

3e of 4e jaars student, meewerk of een onderzoeksstage

Bij een meewerkstage bestaan de werkzaamheden uit:
- diensten draaien op het Buurt Informatiepunten;
- advies geven over naleving werkinstructies vrijwilligers;
- toetsen kwaliteit van werkzaamheden;
- advies voor efficiëntere werkwijze;
- verbetervoorstel voor dienstverlening;
- draaiboek maken informatiebijeenkomst inwoners;
- jaarkalender deskundigheidsbevordering vrijwilligers
- taken waarvan jij aangeeft dat deze jouw interesse hebben.

Bij een onderzoeksstage zoeken we samen naar een geschikte probleemstelling die onderzocht kan worden.

Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding. Deze is afhankelijk van je opleidingsniveau en het aantal uren van je stage.

Enthousiast? Stel jezelf voor!
We horen graag wat jou de ideale kandidaat maakt! Stuur jou motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een vraag over de vacature neem dan contact op met Rachel van der Kaaij,  telefoonnummer 06 - 40 38 88 72 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer snel!
Rachel van der Kaaij

Rachel van der Kaaij

Teamcoördinator (Financiële) Welzijnsdiensten Stel hier uw vraag