Zoek binnen Vitis Welzijn

Door corona kunnen jongeren niet naar school, sporten of lekker uitgaan met vrienden. Voor veel jongeren kan dit voor problemen zorgen. Zij kunnen hierdoor depressieve gevoelens ontwikkelen of zich eenzaam voelen.

Jongeren helpen jongeren

Vitis Welzijn heeft een groep jongeren die kunnen helpen als coachie. Zij zetten zich om jongeren in de leeftijd van 12 tot 19 jaar te ondersteunen bij vragen. Een coachie kan je ondersteunen bij het omgaan met bepaalde karaktereigenschappen van jezelf, waar je moeite mee hebt.  Of bij het maken van een fijne weekindeling waarin afwisseling met school en privé zichtbaar is. Jongeren helpen jongeren, zij weten wat je bedoelt, kunnen luisteren en soms net even op een andere manier naar zaken kijken. Het is fijn om te weten dat er altijd iemand voor jou klaart staat als je het even moeilijk hebt.

Klik en match

Als je graag een coachie wilt, dan word je uitgenodigd voor een intake. Wanneer er een klik is tussen jou en de coachie, word je gematcht. Met je coachie maak je vervolgens afspraken. Hij of zij heeft regelmatig contact met je, via de app, mail of telefonisch. Zo heb je altijd iemand in de buurt om even mee te sparren. Heb je nog vragen over coachie of zou jij graag een coachie willen? Neem dan contact op met Richard Noordervliet (Jongerenwerker) 0174-257166 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie jongeren helpen jongeren