Zoek binnen Vitis Welzijn

Goedemorgen, wat kunnen wij voor u doen?

ik wil meer informatie over:
Of gebruik de zoekfunctie

Uitgelichte diensten

Alle diensten
Westlandse Maatjes
Alles over mantelzorg
Geldzorgen? Wij helpen u graag!

Vitis actueel

Alle actualiteiten

Staatssecretaris op werkbezoek bij Vitis Welzijn

1 juni 2023
Lees verder Gepubliceerd op: 1 juni 2023

Bedrijvenvereniging op bezoek in Terra Nova

31 mei 2023
Lees verder Gepubliceerd op: 31 mei 2023

Koffiedrinken in De Noviteit

12 mei 2023
Lees verder Gepubliceerd op: 12 mei 2023

Voor een vitale samenleving

Met ruim 1.000 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij, om een concrete bijdrage aan het versterken van de maatschappij te leveren.

Lees onze missie

Veelgestelde vragen

Kan ik me ook aanmelden voor een activiteit?

In de wijkcentra van Vitis Welzijn kan jong en oud deelnemen aan leuke, leerzame en (ont)spannende activiteiten.

Lees verder

Ik wil vrijwilliger worden. Kunnen jullie mij helpen?

Vrijwilligerswerk? Vitis helpt u er graag bij! 

Lees verder

Ik ben mantelzorger en wil graag wat ondersteuning.

Een mantelzorger staat regelmatig klaar voor een naaste. Bij Vitis begrijpen we dat u zelf ook wel eens ondersteuning kunt gebruiken. 

Lees verder

Ik wil wat hulp met mijn financiën. Doen jullie dat ook?

Vitis Welzijn heeft verschillende diensten die u kunnen helpen op het gebied van uw financiën. Van hulp en begeleiding bij het invullen van formulieren of belastingaangifte, tot ondersteuning bij het op orde brengen vanuw administratie. Vaak hebben wij een gespecialiseerde vrijwilliger die u graag helpt. Vraag het ons gerust, wij zijn er om u te helpen!

Kijk bij onze Financiële diensten.

Ik voel me weleens eenzaam. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Soms is het lastig om zelf weer een goede draai aan het leven te geven... Vitis Welzijn heeft verschillende diensten die u wellicht van dienst kunnen zijn. Kijk op op ons speciale onderdeel over Eenzaamheid

Lees verder

Vrijwilligers gezocht

Drie mooie vrijwilligersvacatures van Westlandvoorelkaar.nl

Alle vacatures

Stamboom

Voor een meneer in Naaldwijk is Kim van Stichting Middin op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het uitzoeken van een stamboom en die meneer kan helpen met het maken van zijn eigen stamboom.

Bekijk vacature

Koninklijk bakkie!

Maak jij je graag nuttig tijdens Koningsdag? Dan ben je van harte welkom tijdens het Koninklijk koffiemoment met de Meezing karavaan.

Je taken bestaan uit; de zaal versieren, vlaggetjes ophangen, tafels en stoelen klaarzetten, koffie en thee uitserveren, keuken op orde houden en na afloop opruimen. Je werkt samen in een gezellig team vrijwilligers. De werktijden zijn van 9.15-12.30 uur in het wijkcentrum van Vitis Welzijn, Hooge Hasta in Naaldwijk.

Bekijk vacature

Matchmaker

Iets voor elkaar doen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Iedereen heeft wel eens iets te vragen én te bieden. Via het platform www.westlandvoorelkaar.nl vinden mensen elkaar! Het is dé online ontmoetingsplaats voor iedereen die wil helpen of juist wat hulp kan gebruiken in Westland. Het gaat hier zowel om burenhulp als om organisaties die met vrijwilligers werken. Zoek elkaar. Vind elkaar. Voorelkaar! Om nog meer succesvolle matches te maken, zijn we op zoek naar jou! 

Bekijk vacature